Kesäleiri Turussa 17-22.7.2019

Päiväleiri tarjoaa mahdollisuuden kokea leireilyn riemua ja samalla ladata akut leiripäivän jälkeen omassa sängyssä. Päiväleiriltä ei puutu mukavia leirielämyksiä. Miltä kuulostaa leiriolympialaiset, kankaanpainanta, uuden musiikki-instrumentin kokeilu, aarteenetsintä linnanraunioilla, uimaretkiä unohtamatta?

Päivän aloitamme aamukymmeneltä yhteisellä reippaalla aamuhetkellä laulamalla ja pitämällä rukoushetken päivän puolesta. Sen jälkeen alkavat taide-, liikunta- ja musiikkiryhmät sekä opetustuokiot ikäryhmittäin. Lounaan syömme kaikki seurakunnan tiloissa, ja sen jälkeen on iltapäiväaktiviteettien aika, jolloin suuntaamme eri puolille mm. Kuusiston linnanraunioille, seikkailupuistoon ja vesibussilla Ruissaloon.

Illalla on vielä mahdollisuus paistaa makkaraa ja osallistua iltaohjelmaan Alppilassa (Rauvolassa). Leirin viimeisenä iltana, maanantaina, on lasten ja nuorten yhteinen konsertti ja taidenäyttely, johon ovat tervetulleita vanhemmat, sukulaiset ja ystävät.

Ilmoittautumiset tekstiviestitse (puh. 045 2798009)  8.7.2019 mennessä. Tämän jälkeen saatte vielä ilmoittautumislomakkeen, johon toivomme tietoja lapsesta / nuoresta (ruoka-aineallergiat jne.). Leiri on tarkoitettu 4-16 vuotiaille lapsille ja nuorille. Mukaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Koko leirin hinta / neljä päivää ruokailuineen ja aktiviteetteineen: 30 euroa

Päivähinta: 10 euroa

Tervetuloa mukaan!

Raamattu Puhuu –seurakunta / www.raamattupuhuuturku.fi